En Bostadsrättsförening i världens första Nationalstadspark. www.nationalstadsparken.se "Att bo här är som att bo på landet fast mitt i stan..."

Bredband

Telenor

Vår fastighet är sedan den 1:a Juli 2008 ansluten till Telenor. I avgiften ingår en LAN förbindelse på 100/10 Mbit. Föreningen är ansvarig för kabeln fram till uttaget innanför dörren

Telenors kundtjänst når du på 020-222 222

Hur kopplar jag in mitt bredband?

Din dator ska vara kopplad direkt mot det uttaget som sitter innanför dörren i hallen med en nätverkskabel. Starta en webb-browser och följ instruktionerna på skärmen. Får du problem så finns information här >>

Har du en bredbandsrouter måste den ställas in med DHCP-inställningar, se routerns instruktion.

Gemensamt för alla märken av routrar, trådlösa eller vanliga är att om man inte kommer in i routern för att ställa om IP adressen till DHCP kan man ofta starta om den via en liten knapp(ofta på baksidan) då får man tillbaka grundinställningarna. Följ sedan era manualer för att sätta erhålla Internetinställningar via DHCP.

Frågor om era egna routrar ställer ni direkt till tillverkaren av routern. Inte till Telenor eller föreningen.

Föreningen

Du kan få tillgång till en egen Naturvetaren e-postadress (fnamn.enamn@naturvetaren.se). Ansök om en sådan adress på postmaster@naturvetaren.se Ange lägenhetsnummer samt vad du heter för och efternamn. Dessa adresser hanteras av Brf naturvetaren och INTE AV TELENOR.

Länk till driftstörningar. https://www.telenor.se/kundservice/fast-bredband/felsokning/driftstorning/